Folii

Vizitati si pagina noastra de facebook!!!

Verificati lista atelierelor autorizate RAR pt montajul foliei auto!!!

Verificati calitatea foliei si cereti sa vi se prezinte documentele de autorizare!!!!

Nu platiti pt o folie de proasta calitate si montata neautorizat, o sa va coste cel putin dublu fata de o folie de calitate si omologata RAR

SC EASYSHOP SRL este o societate care a debutat pe piata de folii auto de peste 10 ani. Firma noastra are personal autorizat de catre RAR sa aplice folie auto omologata. In toti acesti 10 ani am montat folie auto pe aproape orice model de masina, fiind printre putinii care ofera serviciul de aplicare folie auto la un nivel de profesionisti. De asemenea, ne mandrim cu faptul ca munca noastra este recunoscuta si apreciata si de catre producatorii LLumar, Suntek, Solarzone. Asta insemnand ca suntem cei mai buni in montajul de folie auto.

 

 

 

 

In toata activitatea noastra, am invatat ca doar folosind produse de top poti oferii servicii de calitate si ireprosabile. In acest sens am ales sa folosim doar produse fabricate de branduri recunoscute in acest domeniu.

Avantajele foliilor auto

  •  Protecţie UV
  •  Protecţie solară şi împotriva luminii orbitoare
  • Aspect mai frumos
  • Protecţia caroseriei

Vizitati si pagina noastra de facebook!!!

Verificati lista atelierelor autorizate RAR pt montajul foliei auto!!!

Verificati calitatea foliei si cereti sa vi se prezinte documentele de autorizare!!!!

Nu platiti pentru o folie de proasta calitate si montata neautorizat, o sa va coste cel putin dublu fata de o folie de calitate si omologata RAR.

Dezlipirea dupa luneta a unei folii neomologate, de proasta calitate( perioada de decolorare e foarte scurta 6-12 luni), duce la intrerupere liniilor de dezaburire.

 

Fiecare îşi iubeşte maşina dintr-un motiv sau altul. Fie pentru aspect, fie pentru confort sau pentru siguranţa șofatului.

Cu ajutorul foliilor, călătoria devine mai plăcută, familia ta va fi protejată de razele dăunătoare ale UV şi de căldura soarelui sau iar în caz de spargere de cioburi.

Foliile auto LLumar, SunteK, Solar Zone sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate cerinţe, sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebită, stabilitatea culorilor şi a stratului antizgâriere deosebit de durabil. Sarcina lor este de a proteja investiţiile şi persoanele dragi, de a asigura condiţii de călătorie cât mai plăcute.

Avem diferite nuante si transparente iar oferta noastra contine pachete de servicii menite sa corespunda nevoilor tuturor tipurilor de clienti.

Mentionam ca lucram cu cele mai bune folii si autocolante existente pe piata:
– LLumar, 3M, Armolan, SunTek, Oracal, Graficast, Avery Dennison, Xpel, Arlon.

Află mai multe despre performanţele foliilor:

Avantaje aplicare folie auto

select Reduc semnificativ caldura si stralucirea in interiorul masinii.

select Reduc riscul ranirii cu cioburi in cazul unui accident, folia actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat.

select Dau un aspect mai elegant exteriorului.

select Protejeaza impotriva hotilor (Folie Antiefractie).

select Resping peste 99% din radiatiile UV fara a innegri sau a colora geamurile masinii.

select Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat.

select Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor (dupa aplicarea foliei auto obiectele din interior – telefoane, genti, instalatie audio, marfa- nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori.

select Dupa montarea foliei auto, din exterior nu se vede in masina iar vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna.

select Rezistenta deosebita fata de factori externi este asigurata de un start metalizat acoperit de un strat de antizgariere.

     SC EASYSHOP SRL este o societate care a debutat pe piata de folii auto de peste 10 ani. Firma noastra are personal autorizat de catre RAR sa aplice folie auto omologata. In toti acesti 10 ani am montat folie auto pe aproape orice model de masina (puteti consulta pagina noastra de Galerie), fiind printre putinii care ofera serviciul de aplicare folie auto la un nivel de profesionisti. De asemenea, ne mandrim cu faptul ca munca noastra este recunoscuta si apreciata si de catre producatorii LLumar, Suntek, Solarzone. Asta insemnand ca suntem cei mai buni in montajul de folie auto.

folie folii auto suntek llumar solar zone autorizat RAR