Statiile de emisie receptie pentru info-trafic sunt statii care emit/receptioneaza in banda libera de radioamatori de 27MHz, banda denumita si Citizen Band (CB) sau banda de 11m. Sunt destinate pentru a asigura o comunicare radio pe distanţe relativ mici (intre 5 si 20 km).

In Romania si in majoritatea statelor Europene in aceasta banda sunt alocate 40 de canale (numerotate de la 1 la 40), avand frecventele prestabilite, in care se poate emite liber cu maxim 4W. Puterea permisa in FM in toate statele europene (mai putin Austria) este de 4W.

STORM

STATII RADIO STORM

PACHET STATIE RADIO CB , TEHNOLOGIE SMD, CONTROL SQUELCH + ANTENA CB BYTREX MINIPLUS

Storm este o statie radio CB simplu de utilizat, fiind una dintre cele mai fiabile statii cu functii de baza. Statia are la baza tehnologia SMD, fiind prevazuta cu un display LED albastru, indicator de emisie, indicator de receptie si iesire difuzor extern.
Utilizatorul poate folosi statia atat in mod FM cat si in mod AM, avand la dispozitie si moduri Europa-Rusia, Autosquelchcontrol Squelch, LOCK (blocare a tastelor), canale de urgenta 9-19 si memorarea ultimului canal utilizat.
In Romania se foloseste pe banda E.

 

AVANTI

STATII RADIO AVANTI
Avanti este un specialist radio CB, care aduce excelenta in domeniul de comunicatie radio, a statiilor programabile cu ajutorul calculatorului, antenele CB si VHF cu castig mare si accesorii fiabile.