Indiferent daca sunteti in cautarea de folii auto sau pentru cladiri, foliile 3M reprezinta alegerea fiabila asigurand protectia solara si confortul de care aveti nevoie.
Imbunatatirea confortului si protejarea interioarelor auto sunt cateva din avantajele foliilor auto 3M. Compania 3M a inventat folia pentru geamuri in 1966, de mai bine de 40 de ani produsele noastre oferind protectie impotriva razelor nocive ale soarelui.
Fie ca sunteti in cautarea unei tehnologii de respingere a caldurii intr-un film transparent sau pur si simplu pentru a minimiza efectele nocive ale soarelui, foliile auto 3M pentru geamuri sunt alegerea la indemana.
Pe langa confort si stil, foliile de geamuri nemetalizate va confera si protectie cu factor SPF 1000, reduc aportul de caldura, blocheaza peste 99% din radiatiile UV si protejeaza pielea si interiorul masinii.
Foliile auto 3M sunt disponibile in 4 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 50%.
Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20%, 35% si 50% se pot aplica doar pe geamurile laterale spate si luneta. Foliile auto 3M sunt omologate RAR.