Timpul isi pune amprenta asupra masinii si a componentelor acesteia. Asa cum vopseaua (sau mai bine spus lacul de protectie al vopselei) se deterioreaza din cauza zgarieturilor, radiatiilor UV sau solutiilor folosite in spalatorii, cu farurile, in timp, se intampla acelasi lucru. Bineinteles ca  acestea, la fel ca vopseaua, se pot polisha, redandu-le astfel claritate initiala.

Primul proces este slefuirea farurilor care se efectueaza cu pana la 5 smirghele de diferite abrazivitati pentru a putea remedia defecte ca ciupituri si zgarieturi de pe suprafata farului. Claritatea farului este data apoi de solutiile de polish 3M, binenteles aplicate cu bureti speciali.

Practic prin slefuire si polishare se indeparteaza stratul de lac deja compromis (ingalbenit, ciupit, matuit) cu care sunt acoperite farurile (lacul are rol de protectie la UV, criblura, zgarieturi, solutii concentrate din spalatorii) si nu isi vor pastra luciul decat foarte putina vreme (teoretic plasticul nu mai are nici o protectie fara acel lac) de aceea recomandam aplicarea unei folii de protectie la ultraviolete si socuri mecanice sau Nanolex Si3D Headlight – 

Polisharea farurilor nu va asigura decat un rezultat bun pe o perioada foarte scurta de timp (6 luni maxim). Din acest motiv recomandam, pe langa reconditionare, si aplicarea foliilor de protectie faruri, pentru ca acestea sa nu mai sufere niciodata acest proces de slefuire si polishare faruri. Fiind protejate de folie anticriblura, farurile nu vor mai fi supuse matuirii, ciupirii, ingalbenirii pe o perioada lunga de timp (peste 5 ani).
Cand vine vorba de polish faruri si a oferi protectie acestora lucram cu cele mai bune materiale (polish 3M, folie siliconica), de aceea si rezultatul este pe masura.
Timpul necesar operatiei de slefuire faruri si polish faruri este de 0,5 – 1 ora, in functie de gradul de matuire sau daca prezinta ciupituri si zgarieturi pronuntate.

LISTA PRET POLISH FARURI

 

POLISH FARURI        –   80 LEI

(degresare far, slefuire cu hartie abraziva de cinci granulatii diferite plus aplicarea a doua paste polish 3M si aplicarea unui strat protector.)

PROTECTIE CERAMICA NANOLEX – 40 LEI

FOLIE PROTECTIE FAR PVC       –  80 LEI

FOLIE PROTECTIE SILICONICA  – 150 LEI

FOLIE PROTECTIE SILICONICA PREMIUM  – 200 LEI

 

MATERIALELE FOLOSITE (POLISH, HARTIE ABRAZIVA, FOLIE, PROTECTIE CERAMICA) SUNT DINTRE CELE MAI NOI SI CELE MAI REVOLUTIONARE PRODUSE APARUTE PE PIATA!!!

 

FOLIE PROTECTIE FARURI   Protectie Ceramica Faruri.

 

  0767 202 100