Acest produs (folie auto Suntek) este o marca foarte cunoscuta in intreaga lume. Folia Suntek este clasata printre gigantii producatori de folie si anume: LLumar, Suntek, 3M.
Cu  garantie intre 4 si 15 ani, folia Suntek ofera clientului satisfactie garantata in cea ce inseamna protectie  inpotriva razrelor ultraviolete(UV).
Folia Suntek ofera protectie solara, aspect placut autoturismului, discretie impotriva curiosilor. Suntek ne ofera protectie solara la masina, acasa sau la birou la un pret accesibil.

Avantajele foliei SunTek 

Retin lumina si cresc confortul la volan ,reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate;
– Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat;
– Previn decolorarea interiorului;
– Nu scade vizibilitatea pe timp de noapte;
– Dau un aspect mai elegant exteriorului;
– Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor;
– Retin cioburile in caz de accident, folie antiefractie.


Dupa aplicarea foliilor de protectie solara si vizuala (folii auto), obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, încarcatura autoutilitarelor) nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori.Protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor devine mai pronuntata. Foliile auto SunTek filtreaza cantitatea cea mai daunatoare a caldurii solare si va protejeaza de farurile celor care sunt în spate.

   

Structura foliilor SunTek

Foliile auto care se aplica pe geamurile autoturismelor au o constructie speciala, dezvoltata astfel incat sa satisfaca atat conditiile de siguranta in trafic cat si pe cele de eficienta in exploatare.Folie auto autorizata rar si geamuri fumurii legale precum si folii auto,toate acestea le gasiti doar la service-ul nostru.

Structura foliilor solare:

  • stratul rezistent la abraziune
  • stratul de bariera impotriva razelor UV
  • filmul din poliester colorat
  • adezivul preso-activ
  • stratul solubil de protectie a adezivului
  • liner din poliester (antiefractie)