Fiecare îşi iubeşte maşina dintr-un motiv sau altul. Fie pentru aspect, fie pentru confort sau pentru siguranţa șofatului.

Cu ajutorul foliilor LLumar, călătoria devine mai plăcută, familia ta va fi protejată de razele dăunătoare ale UV şi de căldura soarelui, iar în caz de spargere de cioburi.

Foliile auto LLumar sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate cerinţe, sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebită, stabilitatea culorilor şi a stratului antizgâriere deosebit de durabil. Sarcina lor este de a proteja investiţiile şi persoanele dragi, de a asigura condiţii de călătorie cât mai plăcute.

Află mai multe despre performanţele foliilor.

Nu este un secret că interiorul maşinii se poate încălzi considerabil, dar există soluţie!

Vara se pare că nu avem scăpare de razele solare nici măcar în interiorul maşinii. Cum pornim la drum, pornim şi climatizarea care va funcţiona la maxim, lumina orbitoare va fi extrem de deranjantă, chiar şi pe timp de iarnă.

Foliile LLumar pot soluţiona aceste probleme. Pot reduce temperatura interioară chiar şi cu 16°C. Foliile auto LLumar filtrează 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului maşinii şi riscul apariţiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare și previn obosirea ochilor.

Puteţi alege din oferta foliilor auto LLumar, diferite nuanţe, de la cele mai închise care oferă intimitate până la cele aproape invizibile, care respectă legislaţia și se pot aplica şi pe geamurile laterale faţă. Călătoria devine mai confortabilă cu ajutorul foliilor auto LLumar! Foliile LLumar sunt produse recunoscute de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii.

Nu fii victimă! Protejează-ţi familia, pe tine şi bunurile de valoare cu ajutorul LLumar.

Chiar şi cei mai responsabili şoferi pot suferii accidente rutiere. Vieţi se pot schimba în fracţiuni de secundă. La un impact lateral:

 • Geamurile laterale neprotejate se sparg uşor, proiectând cioburi de sticlă în maşină.
 • Cioburile de sticlă pot cauza tăieturi şi pot rănii ochii.
 • Geamurile sparte cresc riscul ca pasagerii să fie aruncaţi din maşină, ceea ce este unul dintre cele mai frecvente cauze ale deceselor.

În caz de accident foliile de siguranţă şi antiefracţie LLumar asigură o barieră protectoare între tine şi geam. Chiar şi cu LLumar geamul se poate sparge, dar fragmentele de sticlă rămân lipite de folie.

 • Pasagerii sunt protejaţi de cioburile zburătoare.
 • Pasagerii sunt protejaţi de spărturile rezultate din accident.
 • Cioburile de sticlă sunt reţinute, astfel nu va scădea performanţa airbagurilor.

Ai încredere în protecţia oferită de LLumar – protejează-ţi familia chiar şi în maşină.

 

Protejează-ţi bunurile!

În mai puţin de 5 secunde, un hoţ poate sparge geamul maşinii şi îți fură bunurile de valoare din interior. Acest lucru poate fi şi mai grav dacă te afli în maşină.

Foliile antiefracţie LLumar reprezintă cea mai bună apărare împotriva acestor atacuri fulgerătoare.

 • Reţinând cioburile de sticlă, LLumar întârzie accesul în interiorul maşinii.
 • Timpul crescut de efracţie şi zgomotul adiţional atrag atenţia asupra hoţului.
 • În cazul în care vă aflaţi în maşină în timpul atacului, veţi avea mai mult timp pentru a scăpa ușor.

Personalizaţi-vă maşina

Doriţi ca maşina să iasă în evidenţă? Indiferent că doriţi un aspect dur sau elegant, LLumar vă ajută. Defapt, alegând LLumar, pe lângă aspect primiţi o folie profesională şi durabilă.

Entuziaştii maşinilor sunt de acord că foliile LLumar sunt cele mai stilate de pe piaţă. Dar nu veţi fi obligaţi să sacrificaţi stilul şi imaginea pentru a vă proteja persoana sau bunurile de valoare. Cu LLumar puteţi conta pe:

 • Folii cu culori stabile care nu devin purpurii
 • Absolut fără bule , fără decojire
 • Compatibilitate cu nuanţele de fabrică
 • Suprafeţe antizgâriere durabile
 • Aport de intimitate pentru persoane şi bunuri
 • O reducere notabilă a luminii orbitoare, chiar şi 90%
 • Foliile LLumar sunt instalate de personal specializat şi beneficiază de garanţia totală a producătorului.