Reparatii parbrize si fisuri pentru orice fel de parbriz si orice tip de masina cu o programare in prealabil. Executam reparatii parbrize atat pentru parbrizele incalzite cat si pentru parbrizele colorate cu filtru uv. Culoarea parbrizelor este data de stratul de PCV dintre straturile de sticla si nu de sticla.


Este important ca reparatiile si fisurile parbrizelor sa fie cat mai urgent facute intrucat vibratiile si socurile pe care le suporta datorita drumurilor proaste pot duce la extinderea fisurilor si uneori chiar la deteriorarea definitiva , ne mai putand fi reparate !
Apelati acum la serviciul de reparatii parbrize intrucat crapaturile se extind rapid.
Costul reparatiei depinde de tipul fisurii , marimea si numarul de puncte pentru detensionarea sticlei.
Timpul de lucru depinde in cea mai mare parte de dimnsiunea fisurii , starea vremii precum si de locul unde se realizeaza aceasta. In marea majoritate a cazurilor putem face orice fel de reparatii fisuri , ciobituri , crapaturi , sparturi pentru parbrize , totusi tipul , marimea si pozitionarea lor pe parbriz pot sa faca imposibila reparatia sau inutila . In acest caz va vom informa si sfatui sa schimbati parbrizul cu unul nou.

Inlocuire parbrize

În cadrul service-ului nostru, asigurăm demontarea şi montarea în cele mai bune condiţii a parbrizelor, atât pe cheder cât şi a celor ce necesită lipire la toate tipurile de autoturisme, microbuze şi camioane, a geamurilor laterale şi a lunetelor.
În cazul unui autoturism cu parbrizul montat pe cheder, lucrarea poate dura 30 minute – 1 oră.
În cazul în care parbrizul ce urmează a fi înlocuit, necesită lipire, durata de şedere a autovehicolului în service creşte.
Produsele comercializate de noi sunt omologate, conform normelor europene impuse de producătorii de autovehicule.